campsite near the mediterranean sea – Carcassonne – 11000

Relax en verbind opnieuw met de natuur in Carcassonne – 11000, in onze campsite near the mediterranean sea

Camping - Le Bois de pins - Carcassonne - 11000
Camping – Le Bois de pins – Carcassonne – 11000

Verzamel je vrienden en familie, kruip lekker in je slaapzak. Geniet van de prachtige nachtelijke hemel tijdens uw verblijf op onze campsite near the mediterranean sea in Carcassonne – 11000. Neem een stacaravan en ontdek de nieuwe tenten dit jaar, “Les Tipis”.

Welkom op de campsite near the mediterranean sea Le Bois de Pins (drie sterren) in Salses-le-Château, tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee.

Door de nabijheid van de Spaanse grens kunt u op 30 minuten van de camping genieten van tapas op leuke terrasjes.

De campsite near the mediterranean sea ligt op een heuvel, omringd door pijnbomen en krekels. De stranden van Le Barcarès liggen op 15 km afstand. U kunt genieten van de Catalaanse zon en met vrienden het Etang de Salses verkennen. Het Etang de Salses ook het Etang de Leucate genoemd en de Middellandse Zee bieden u ontelbare mogelijkheden om te zeilen, windsurfen, kitesurfen en vissen.

Geniet van de vele wandelpaden door dennenbossen en kreupelhout met de geur van tijm en rozemarijn. Trekken door de streek, de wijnroutes, de Katharenkastelen en vele andere activiteiten bieden u onverwachte mogelijkheden.

Camping : LE BOIS DE PINS *** Een familiecamping in een dennenbos. De plaatsen zijn schaduwrijk.

Geniet van het milde mediterrane klimaat in onze campsite near the mediterranean sea in steden als Carcassonne – 11000. Ontspan en geniet van de zonnige dagen op het strand of aan het zwembad. Ons team zal zijn best doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Ontdek of herontdek de regio met zijn vele wandelingen en fietstochten.

Kom lekker ontspannen liggen onder een boom, in het bos op campsite near the mediterranean sea in Carcassonne – 11000 en luister naar het gezang van de krekels.

Boek nu door hier te klikken

French