familie camping – Sainte-Marie-la-Mer – 66470

Relax en verbind opnieuw met de natuur in Sainte-Marie-la-Mer – 66470, in onze familie camping

Camping - Le Bois de pins - Sainte-Marie-la-Mer - 66470
Camping – Le Bois de pins – Sainte-Marie-la-Mer – 66470

Verzamel je vrienden en familie, kruip lekker in je slaapzak. Geniet van de prachtige nachtelijke hemel tijdens uw verblijf op onze familie camping in Sainte-Marie-la-Mer – 66470. Neem een stacaravan en ontdek de nieuwe tenten dit jaar, “Les Tipis”.

Welkom op de familie camping Le Bois de Pins (drie sterren) in Salses-le-Château, tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee.

Door de nabijheid van de Spaanse grens kunt u op 30 minuten van de camping genieten van tapas op leuke terrasjes.

De familie camping ligt op een heuvel, omringd door pijnbomen en krekels. De stranden van Le Barcarès liggen op 15 km afstand. U kunt genieten van de Catalaanse zon en met vrienden het Etang de Salses verkennen. Het Etang de Salses ook het Etang de Leucate genoemd en de Middellandse Zee bieden u ontelbare mogelijkheden om te zeilen, windsurfen, kitesurfen en vissen.

Geniet van de vele wandelpaden door dennenbossen en kreupelhout met de geur van tijm en rozemarijn. Trekken door de streek, de wijnroutes, de Katharenkastelen en vele andere activiteiten bieden u onverwachte mogelijkheden.

Camping : LE BOIS DE PINS *** Een familiecamping in een dennenbos. De plaatsen zijn schaduwrijk.

Geniet van het milde mediterrane klimaat in onze familie camping in steden als Sainte-Marie-la-Mer – 66470. Ontspan en geniet van de zonnige dagen op het strand of aan het zwembad. Ons team zal zijn best doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Ontdek of herontdek de regio met zijn vele wandelingen en fietstochten.

Kom lekker ontspannen liggen onder een boom, in het bos op familie camping in Sainte-Marie-la-Mer – 66470 en luister naar het gezang van de krekels.

Boek nu door hier te klikken

French